Patología Vegetal.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Walker, John Charles.
Format: Libro
Language:Español
Published: Barcelona : Omega, 1973.
Edition:2a. ed.
Subjects:
LEADER 00769nam#a2200313#u#4500
001 OIN001042
003 OIN
005 20090818173516
008 011119s1973 sp |||| |||| ||spa d
020 # # |a 8428203741 
040 # # |a OIN  |b spa  |c OIN 
092 # # |c 581.2WAL 
100 1 # |a Walker, John Charles. 
245 1 0 |a Patología Vegetal. 
250 # # |a 2a. ed. 
260 # # |a Barcelona :   |b Omega,   |c 1973. 
300 # # |a 818 p. 
650 # 4 |a PATOLOGIA VEGETAL 
650 # 4 |a FITOPATOLOGIA 
650 # 4 |a MEDICINA 
650 # 4 |a ENFERMEDADES DE LAS PLANTAS 
866 # 0 |a 2 ej. v. 1 
907 # # |a BIBLIOG 
908 # # |a imp 
930 # # |a 1689  |d PRE 
930 # # |a 1793 
952 # # |p OIN1689  |a OIN  |b OIN  |o  581.2WAL  |y imp 
952 # # |p OIN1793  |a OIN  |b OIN  |o  581.2WAL  |y imp 
999 # # |a GUILLERMO